Ocak 09, 2021

Granada - Barcelona İddaa Tahmini 09.01.2021

Granada'da uzun bir aradan sonra tam kadro bu maça hazırlandı. Eksikleri yok. Barcelona'da Lenglet cezalı. Pique, Sergi Roberto, Ansu, Coutinho sakat. 

Granada açısından orta saha oyuncularının iyileşmiş olması büyük bir artı. Gonalons, Montoro ve Luis Milla kadroda yer aldılar. Gonalons ve Montoro bu takımın defansif kurgusunun önemli iki parçasıydı. İkisi bir araya gelmediğinde Diego Martinez 4-2-3-1 sistemini tercih ediyordu. Ancak Granada'nın asıl başarılı olduğu sistem 4-3-3 ve bugün orta sahaya Yangel'in, sol açığa Darwin Machis'in dönüşüyle 4-3-3'e dönecekler. 

Barcelona, Pedri ile Messi'nin uyumunun keyfini sürüyor. İyi oynuyorlar. Dembele'nin dönüşü de Messi'yi biraz daha rahatlattı. Barça için tek sorun defansın güven vermemesi. Topu ceza sahasına taşıyabilen her takım net pozisyonlara girebiliyor. Araujo ve Jordi Alba dışında Dest ve Mingueza'nın performansı her an hata yapmaya müsait bir tablo çiziyor. 

Bugün Granada, Barcelona ile gol düellosuna girmez. Aksine Pedri ve Messi'nin bağlantısını keserek Katalanları az pozisyonda tutmaya çalışırlar. Geçen sezon oynanan iki maç da 3.5 altı sona ermişti. Bugün de yüksek skorlu bir maç beklemiyorum. 3.5 altı seçimini 7/10 öne koyarım. Granada kazanır bahsi ile bir sürpriz denemesi de yapılabilir 3/10 

Skor tahmini olarak 2-0, 2-1'e yakınım. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder