Ocak 03, 2021

Real Sociedad - Osasuna İddaa Tahmini 03.01.2021

Real Sociedad'ta David Silva, Zaldua, Elustondo ve Januzaj sakat. Osasuna'da orta saha Oier ve kaleci Ruben cezalı. Orta saha Brasanac ve Torro ile Avila sakat. 

Osasuna eksikleri nedeniyle özellike orta alanda kısıtlı bir rotasyonla oynamak zorunda kalıyor. Orta alanın zayıflığı da bu sezonki savunma sıkıntılarının en önemli nedeni. Geçen sezon maça göre kadro kuran Arrasate'nin sakatlar nedeniyle eli kolu bağlı ve 4-4-2 dışında bir sistem deneyemiyor. Elche, Valladolid, Barcelona ve Sevilla tüm deplasmanlarına 4-4-2 ile başladılar. 

Real Sociedad iyi bir Bask derbisi oynadı. Kaptan Oyarzabal'ın dönüşü hemen kendini gösterdi. O gün de maçı anlatırken söylemiştim. David Silva'nın yokluğu tolere edilebilir ama Oyarzabal'ın yeri asla dolmuyor. Bask derbisini kazandırdı. Bugün de skorda  önemli rol oynayacaktır. Sociedad üzerine gelen rakipleri cezalandırmakta zorlanmıyor. İki taraf adına da orta alanın hızlı geçileceği ve savunmada boşlukların olacağı bir maç izleriz. Sociedad 1.5 üstü gol atar bahsini 7/10 öne koyarım. 3-0, 3-1 skorlarına yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder