Ocak 31, 2021

Granada - Celta Vigo İddaa Tahmini 31.01.2021

Granada'da yedek orta saha Yan Eteki cezalı. Orta saha Gonalons sakat. Orta saha Luis Milla kadroya alınmadı. Celta'da sol bek Olaza'nın ayrılma durumu var, kadroda yok. Orta saha Denis Suarez'in karantinası sürüyor. Aspas iyileşti ve 11'de başlaması bekleniyor.  

Celta, Aspas'ın yokluğunda Villarreal ve Betis karşısında iki kayıp yaşadı. Ardından Aspas'sız Eibar ile içeride berabere kaldılar. Betis maçının 2. yarısı ve Eibar maçındaki bazı bölümlerde çıkışta oldukları dönemki gibi başarılı oynadılar. Bugün Aspas'ın da katkısıyla skor bulmakta zorlanmazlar. Sol bekte Olaza yerine yeni transfer Betis maçında ilk 11'de başlayan Aaron Martin Caricol'u izleyeceğiz. Espanyol altyapısından yetişen Aaron en az Olaza kadar hücumcu bir bektir, takıma alışması için biraz süre gerekecektir sadece. 

Granada hafta içi çarşamba günü kupa çeyrek finalinde Barcelona'yı ağırlayacak. Şu dönemde fazla sakatlık sorunları yok. Diego Martinez geniş kadrosunun keyfini sürüyor ve kupaya da rahat bir şekilde odaklanabiliyor. Bugün Darwin Machis, Kenedy, Luis Suarez ve Soldado ile hücumcu bir takım bekleniyor. Geçen hafta Osasuna karşısında stoper Vallejo'dan orta saha yaratmaya çalışan Martinez bu hatasından çabuk dönerek 2. yarıda Vallejo'yu çıkarıp 2. forveti sahaya sürmüştü. Bugün yine aynı hatayı yapacağını zannetmiyorum. Çift forvet ve kenarlarda iki ofansif oyuncu ile sahada olacaklardır. İlk devreden en az bir gol bekliyorum. 7/10. KG var ve 2.5 üstü seçimleri de düşünülebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder