Ocak 13, 2021

Real Sociedad - Barcelona İddaa Tahmini 13.01.2021

Real Sociedad'ta sağ bek Zaldua ve David Silva dışında önemli bir eksik yok. Barcelona'da Pique, Sergi Roberto, Coutinho ve Ansu sakat. 

İspanya Süper Kupası statüsü geçen sezon değişmişti. Suudi Arabistan'da oynanan ilk kupa Real Madrid'e gitmişti. Bu sene pandemi nedeniyle müsabakalar Endülüs bölgesinde oynanacak. Bugünkü karşılaşmaya ev sahipliği yapacak şehir Cordoba. Kral kupası'nda finale çıkan Athletic Bilbao ile Real Sociedad ve La Liga'yı ilk iki sırada bitiren  Real Madrid ile Barcelona dörtlü finallere çıkıyorlar. Yarı finaller ve final tek maç üzerinden oynanıyor.

Real Sociedad tekrar kendini bulmaya çalışıyor. Oyarzabal'ın dönüşü Bilbao ve Sevilla maçlarında kendini gösterdi. Yaratıcılık anlamında daha iyi bir Sociedad vardı sahada. Diğer yandan savunmada ve orta sahada çok az rotasyonla oynakları için üst üste maçları tamamlamakta zorlandıklarını da görebiliyorum. 

Barcelona ise Dembele'nin dönüşüyle ideal 11'ini buldu. Messi'nin Jordi Alba'dan sonra kendine uyum yakalayabileceği bir orta saha oyuncusu bulması performansını yukarı çekti. Pedri'nin ceza sahasına yakın oyunu Griezmann'ın da skoru katkı vermesini sağlıyor. Barcelona hala savunma ikilisi ve Dest'in kanadından güven vermiyor. Bugün Oyarzabal o bölgeden skora katkı verecektir. Ancak diğer yandan Barcelona'nın hücumda baskın ve üretken bir oyunu var. Sadece Real Sociedad'ın değil, finalde karşılarına gelebilecek rakibin de bu oyuna çare üretebileceğini düşünmüyorum. 2-3, 1-3 skorlarını görebiliriz. Barcelona kazanır bahsini 8/10 öne koydum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder