Ocak 02, 2021

Real Betis - Sevilla İddaa Tahmini 02.01.2021

Real Betis'te virüs nedeniyle yedek sağ bek Montoya, as sol bek Alex, orta saha Guardado, kanat oyuncusu Joaquin yok. Stoper Bartra ve orta saha Carvalho'nun sakatlığı sürüyor. Tello ise kadroya alınmadı. Sevilla'da orta saha Fernando cezalı. 

Betis'ten başlamak gerekirse, bir kazanıp bir kaybeden istikrarsız bir yapıları var. Dengeli oynamayı ve yenilmemeyi bir türlü beceremiyorlar. Pellegrini'nin ideal 11'ini oturtamamış olması da bunda etken. İyi haber Canales'in dönmesi oldu. Levante maçının son 30 dakikalık bölümünde Canales'in oyuna girmesiyle 4-1 olan maçın 4-3'e geldiğini de izledik. Betis'in bu maç için tek umudu da Canales olacaktır bana kalırsa. Virüs nedeniyle bazı isimler yok ama zaten kadrosu sürekli değişen bir Betis izliyoruz. Yukarıda saydığım eksiklerin yerlerini alabilecek daha iyi oyunculara sahipler. O yüzden eksikleri önemsemeyin. Orta sahada defansif isimlerin yokluğunda Canales ve Guido'yu yanyana göreceğiz. Fekir, Sanabria, Aitor ve Lainez ile hücuma dönük bir Betis bekliyoruz. Juanmi, Rodri ve Loren gibi oyuncular da 2. yarıda katkı vereceklerdir. 

Sevilla'ya gelirsek çok iyi oynamasalar da Villarreal maçını rakibin zayıf yanlarını değerlendirerek son bölümler dışında rahat geçtiler. Sevilla'nın deplasmanlarda pozisyon bulma konusunda daha üretken olduğunu hep söylüyorum. Bugün de hücuma dönük bir Betis 11'ini ilk bölümlerde kontratak ile cezalandırmakta bence zorlanmayacaklardır. İlk gol Sevilla bahsini bu yüzden biraz daha öne koydum. Maçın devamında ise Betis gol bulup müsabakaya ortak olabilir. İlk gol Sevilla bahsini 7/10 denenebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder