Ocak 09, 2021

Osasuna - Real Madrid İddaa Tahmini 09.01.2021

Osasuna'da orta saha oyuncuları Brasanac ve Lucas Torro ile forvetler Adrian ile Avila sakatlığı süren isimler. Real Madrid'te Rodrygo sakat, Carvajal cezalı. 

Real Madrid kar yağışı nedeniyle Osasuna'ya zorlu ve korkulu bir yolculuk yaptı. Maçın en azından erken saate alınması ve erken dönmek Pamplona'da kalmamak için uğraşıyorlar. Osasuna sahası ısıtmalı olduğu için zeminde bir problem yaşanacağını düşünmüyorum. Maçın ertelenmesi söz konusu değil, belki Atl.Madrid-Bilbao maçının saat dilimine alınabilir. 

Osasuna kendi sahasındaki son iki maçında Villarreal ve Alaves karşısında erken kırmızı kartlar görüp bir anlamda kaderine razı olmuştu. Aslında Alaves mücadelesinde 82 dakika 10 kişiyle kazanabilecekleri bir maç çıkardılar. Ekim ayından beri kazanamıyorlar ve bunun stresi üzerlerinde. Bugün konsantre bir maç çıkarabileceklerini düşünüyorum. Bugün 4-4-2 ile sahada olmaları halinde Real Madrid'e karşı net pozisyonlar bulabilirler. Özellikle ilk 30 dakikalık bölümde Real'i şaşırtabileceklerini düşünüyorum. 

Real Madrid'te Carvajal yerine Nacho bekleniyor. Lucas, Benzema ve Asensio üçlüsü formda ve Zidane bu üçlüyü bozmayacaktır. Real ilk yarının ortalarından itibaren maça girebilir. Hatta Osasuna pozisyonları kaçırırken Real'in attığını da görebiliriz. İlk devrede mutlaka gol bekliyorum. İlk yarıda 1.5 gol üstü seçimiyle riske girilebilir. 6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder