Ocak 03, 2021

Huesca - Barcelona İddaa Tahmini 03.01.2021

Huesca'da oyun kurucu Borja Garcia virüs nedeniyle yok. Sağ bek Maffeo ve forvet Sandro'nun sakatlığı sürüyor. Barcelona'da Ansu, Pique, Coutinho, Umtuti ve Sergi Roberto sakat. 

Barcelona'da Dembele'nin dönüşü önemli. Ansu da yokken dripling özellikli ve skora katkı veren bir oyuncunun eksikliğini çoğu zaman hissettiler. Bugün ilk 11'de başlaması bekleniyor. Ya Griezmann ya da Braihtwaite dinlenecek. Ben Danimarkalının dinlenebileceğini düşünüyorum. 

Huesca tarafında Borja Garcia'nın yokluğunda Seoane'yi orta alanda görebiliriz. Okazaki yerine de Rafa Mir ile başlamaları bekleniyor. Huesca, Bilbao deplasmanı hariç son 5 maçında bölüm bölüm çok iyi oyunlar çıkardı. Bugün de Barcelona'nın üzerine geldikleri ve baskı kurdukları bazı bölümler izleyebileceğimizi düşünüyorum. Fakat gol noktasında Rafa Mir, Ontiveros gibi oyuncularla çok savruk vuruşlar yapabiliyorlar. Huesca iyi de oynasa gol atmakta zorlanacaktır. Barcelona'nın kazanabileceği bir maç olabilir. 3.5 altı bahsini değerli gördüm. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder