Ocak 06, 2021

Athletic Bilbao - Barcelona İddaa Tahmini 06.01.2021

Athletic'te stoper Yeray, yedek stoper Nolaskoain ve orta saha Unai Garcia sakat. Barcelona'da Pique, Sergi Roberto, Umtuti, Coutinho ve Ansu sakat. 2. haftanın erteleme maçında ekipler karşılaşıyorlar.

Bilbao'da teknik değişim yaşandı. Garitano ile yollar ayrıldı. Yerine en son Valencia'yı çalıştıran Marcelino getirildi. Garitano, Bilbao için en uygun teknik direktördü. Marcelino için aynı şeyi söylemem zor. Marcelino sevdiğim bir teknik adam olmasına rağmen Bilbao'nun yapısıyla uyuşabilmesi kolay değil. Her dönüşüm de sancılı olur. Ofansif futbol ağırlıklı çift forveti seven bir teknik adam Marcelino. Bugün de 4-4-2 sistemini ilk maçtan sahada göreceğiz. Villalibre ve Williams forvetine Raul Garcia ve Muniain kenarlardan destek verecek gibi gözüküyor. Bilbao gol atarak ama gol de yiyerek maça ortak olacaktır. 

Barcelona tarafına bakarsak Huesca sınavında 60-70 dakika baskılı bir oyun vardı sahada. Ne yazık ki skoru yükseltemeyen ve maçı koparamayan bir Barça da izliyoruz aynı zamanda. Bugün 2. golü bulabilirler ama kalelerinde goller görmeye de müsait olacaklar. 

Marcelino'nun kenar hamleleri biraz daha fazla olacak ve takıma yeni gelmesine karşın her oyuncuyu iyi tanıdığına eminim. Büyük ihtimalle 2. yarıda Kenan Kodro ve Williams'ı forvette birlikte görmek ister. Eğer De Marcos ile başlamazsa da formda Marcos'u mutlaka sahada görürüz. 1-1 ya da 2-2 skorlarına yakınım. Gol Var bahsini 7/10 öne koyarım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder