Ocak 02, 2021

Real Madrid - Celta Vigo İddaa Tahmini 02.01.2021

Real Madrid'te Ramos ve Rodyrgo sakat. Celta'da yeni bir eksik yok. 

Celta için hafta içi oynadıkları Huesca maçını yazarken yorgunluk önemli, 2. yarılarda oyundan düşüyorlar demiştim. O maçın son bölümlerinde puan kaybı da yaşayabilirlerdi. Coudet'in elinde geniş bir kadro yok ve rotasyonu da kısıtlı yapmak zorunda kalıyor. Aslında maçı iyi okuyabilen bir teknik adam olduğunu söyleyebilirim. Bugün de ilk 60 dakikalık bölümde çok iyi bir Celta izleyeceğimizi düşünüyorum. Ama 60'dan sonra Nolito, Brais ve Denis gibi oyuncular mutlaka değişecektir. 

Real Madrid'e gelirsek Ramos'un yokluğu defansif olarak Real'i zayıflatacaktır. Hazard ilk 11'de gözüküyor ki Real açısından iyi haber olduğunu düşünmüyorum. Celta gibi enerjik ve hazır bir takıma karşı Zidane'nin de sol açıkta pres ve savunma gücü olan bir oyuncuyu kullanması gerek. Sürekli sakat olan ve maç eksiği bulunan Hazard ise doğru isim değil. 50 dakika sonra oyundan çıkacaktır eğer 11'de başlarsa. 

Celta'nın daha iyi başlayacağı, Real'in ise 2. yarıda doğru değişikliklerle ağırlığını koyacağı bir maç izleriz. KG var bahsini değerli buluyorum 8/10.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder