Ocak 28, 2021

Navalcarnero - Granada İddaa Tahmini 28.01.2021

Navalcarnero'da yeni bir eksik yok. Tam kadrolar. Granada'da Gonalons'un sakatlığı sürüyor. Forvet Luis Suarez ve orta saha Yangel kadroda yer almadılar. 

Navalcarnero Madrid'e 33 km uzaklıkltaki bir belde takımı. Önceki turda Eibar'ı yenerlerken stadta 400 kişi ile seyircili bir maç oynamışlardı. Beldede hasta yoğunluğu az olduğu için böyle bir izin verildiğini düşünüyorum. Bugün oynanacak müsabaka ise büyük ihtimalle seyircisiz oynanacaktır. Eibar karşısında Madrid takımının gol atmasından yanaydım. 3 gol bularak turu da geçtiler. Maç başlangıcında Eibar'ın baskısıyla bazı pozisyonlar verseler de oyunun genelinde hücuma rahat çıkan üretken bir takım izledim. Genelde altyapısını Madrid takımlarında tamamlamış oyunculara sahipler. 

Granada'ya gelirsek Avrupa Ligi dahil 3 kulvarda ilerliyorlar. Diego Martinez kupada yedeklerini kullanıyor. Önceki turda Malaga karşısında 4-2-3-1 ile oynamışlardı. Bugün de aynı sistem ve kadro ile sahada olabilirler. Kenarlarda Soro ve Puertas, forvet arkasında Fede Vico ve forvette Jorge Molina'yı göreceğiz. Soldado, Kenedy, Machis gibi oyuncular da yedekte olacaklar. Genelde kupada dikkatimi çeken sağ açık Soro ve Jorge Molina'nın uyumu oldu. Soro'nun adrese teslim ortaları Jorge Molina hiç kaçırmadan gole çevirmesini bildi. Büyük ihtimalle bugün de Jorge Molina'nın bitiriciliği Granada'nın ilk bölümlerde maça 1-0 önde başlamasına neden olabilir. Maçın ilerleyen kısmında ise Navalcarnero'nun baskısını izleriz. 1-1, 2-2 skorlarına yakınım. Gol var bahsini 7/10 öne koydum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder