Ocak 11, 2021

Huesca - Real Betis İddaa Tahmini 11.01.2021

Huesca'da iyi haber forvet Sandro iyileşti. Önemli bir eksikleri yok. Betis'te stoper Bartra, bek Montoya, Camarasa, Guardado, Joaquin, Tello ve Carvalho sakatlık ve virüs nedeniyle yoklar. Defansif orta saha Guido Rodriguez cezalı. 

Betis'te çok eksik var gibi gözüküyor ama tek sorun defansif orta saha. Pellegrini'nin sezon başından beri vazgeçemediği tek isim Guido'ydu. Onun yokluğunda diğer yedekler de sakat ya da karantinada olunca genç oyuncu 23 yaşındaki Fildişi Sahilli Paul orta sahada Canales ile forma giyecek. Canales'in orta alanda yer aldığı Betis, daha yaratıcı ama defansif anlamda daha kırılgan olabiliyor. 

Huesca tarafına bakarsak Michel 3'lü stoper ile 5-2-3 sistemi ile sahada olabilir. Huesca hem savunmada hem de hücumda yeterli kalitede oyunculara sahip, pozisyona girme anlamında da sıkıntıları yok. Tek sorun maçları koparamamaları. İyi oynadıkları çoğu maçı skor yapamadıkları için rakibe hediye ettiklerini izledim. Rafa Mir, Sandro ve Okazaki üçlüsü daha bitirici olabilseydi, Huesca da 5-6 puan yukarıda olabilirdi. Bugün son şanslarından birini kullanacaklar gol bulmalarını bekliyorum. KG var bahsini 7/10 öne koyarım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder