Ocak 26, 2021

Girona - Villarreal İddaa Tahmini 26.01.2012

Girona'da Juanpe ve Luna uzun süredir sakatlığı süren isimler. Villarreal'de Gerard, Chukwueze, Iborra, Mario Gaspar, stoper Foyth ve Jaume Costa sakat. 

Girona, Segunda'da üst sıralara sıçramaya çalışan bir takım. Francisco çok parlak bir teknik adam değil ama takım savunmasını her zaman iyi becerir. Tek forvetle 4-2-3-1'i tercih ediyorlar genelde. Önceki turda Cadiz'i rahat geçmişlerdi. 

Villarreal ise önceki turda sert bir Tenerife buldu karşısında maçın son bölümlerinde Tenerife de öne geçebileceği pozisyonlar buldu. Aslında maç bir anlamda iki tarafa da gitti geldi diyebilirim. 2. yarıda Gerard, Fer Nino, Parejo ve Ruben Pena'yı oyuna sokarak galibiyeti ve turu almıştı Emery. Villareal'de iki kritik oyuncu Parejo ve Trigueros bana göre. Gerard'ı da elbette sayabiliriz ama oyunu yönlendiren bu iki oyun kurucu olmadan Villarreal'in oyunu fazlasıyla sönük kalıyor. Bugün ikisi de muhtemel 11'lerde yedekte gözüküyor. Capoue, Coquelin ve Baena orta sahasıyla çıkabilirler. Pino ve Pedraza kenarlarda yer alırken forvette Bacca'yı izleyeceğiz. 

İki ekibin de muhtemel 11'leri kilitlenebilecek bir oyunu gösteriyor bana. 2. yarıda iki taraf adına da etkili yedekler sahaya girmeden oyun açılmayabilir. İlk yarıda beraberlik seçimi 6/10 denenmeli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder