Ocak 31, 2021

Barcelona - Athletic Bilbao İddaa Tahmini 31.01.2021

Barcelona'da Sergio Busquets cezalı. Pique, Ansu Fati, Coutinho sakat. Sergi Roberto iyileşti kadroda yer aldı. Bilbao'da sevindirici haber stoper İnigo Martinez kadroda yer aldı. Sol bek Balenziaga dışında eksik yok. 

4 Ocak'ta Bilbao'nun başına geçen Marcelino'nun önündeki ilk iki maç Barcelona ve Real Madrid ileydi. Barcelona ile erteleme maçını kendi sahalarında oynadılar. 3-2 yenildiler. Ardından Süper Kupa yarı finalinde Real Madrid'i 2-1 yendiler. Barcelona ile süper kupa finalinde karşılaşıp normal süreyi 2-2 bitirip uzatmada 3-2 galip gelip kupayı aldılar. 2 Barcelona ve 1 Real Madrid sınavında normal sürelerde 6 gol atan bir Bilbao izledik. Marcelino dokunuşunu, hücumda artan potansiyeli, duran top organizasyonlarının etkinliğini bu maçların hepsinde izledik. Evet pozisyon veren de bir Bilbao var ama her maçta büyük takımlarla başabaş oynayabiliyorlar. Çünkü hücumda yaratıcı oyunları her takımın başına sorunlar açıyor. 

Barcelona'da Busquets yerine Pjanic 11'de bekleniyor. Dembele, Messi ve Griezmann üçlüsü değişmeyecek. Sağ bekte iyileşen Sergi Roberto'nun 11'e dönmesi olası duruyor. 

İki taraf da kupada çeyrek final maçlarına çıkacak. Bilbao perşembe günü Betis deplasmanında, Barcelona ise çarşamba günü Granada deplasmanında. 

Son dakikaya kadar skorun tayin olmayacağı tempolu bir maç izleriz. Kg var bahsini 8/10 öne koydum. Beraberlik de yüksek oranıyla 4/10 denenebilir. 2-1, 2-2 skorlarını olası görüyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder