Ocak 27, 2021

Rayo Vallecano - Barcelona İddaa Tahmini 27.01.2021

Vallecano'da oyun kurucu Pozo ve stoper Velazquez sakat. Barcelona'da Pique, Coutinho, Ansu ve Sergi Roberto sakat. 

Barcelona'da Koeman kupa maçlarında as isimlerini kullanıyor. Hafta sonu cezası nedeniyle oynamayan Messi'yi de bugün sahada görmemiz yüksek ihtimal. Sergio Busquets cezası nedeniyle lig maçında oynamayacak. Vallecano karşısında ilk 11'de başlayacaktır. Dembele, Griezmann ve Pedri'den de vazgeçilmez. Kalede Neto ve kenarlar Mingueza ile Junior Firpo olabilir. Özellikle Messi'nin sahada olduğu bir Barça oyuna baskın başlayacaktır. 

Rayo Vallecano tarafına bakarsak tek forvet oynuyorlar ama ellerinde değişik özellikte forvetler var. Bugün yedek kulübesinde orta saha ya da defans oyuncusundan çok Antonin, Andres Martin Ulloa gibi forvetleri göreceğiz. Genç teknik adam Iraola risk almaktan korkmayan bir antrenör. 4-2-3-1 ile sahaya çıkacaklar ama maç içinde 4-3-3 dönüşümünü de görebiliriz. Geçen sezon Iraola, Mirandes'i çalıştırırken kupada yarı finale kadar çıkmıştı. Villarreal ve Sevilla'yı kendi sahasında gollü maçlarla eleyen bir Mirandes izlemiştik. 

Vallecano'nun da gol bulacağı yüksek skorlu bir maç görebiliriz. Sürpriz ihtimalini düşük görüyorum yine de taraf ya da handikap bahislerine girmem. Erken seçimim KG var'dı. 3.5 üstü bahsi de değerlendirilebilir. 7/10  2-3, 2-4 skorlarına yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder