Ocak 22, 2021

Levante - Valladolid İddaa Tahmini 22.01.2021

Levante'de yeni bir eksik yok. Valladolid'te forvetler Sergi Guardiola ve Marcos Andre, kanat oyuncusu Waldo, stoper Javi Sanchez, orta saha Fede sakat. Stoper Jamiq ve kanat oyuncusu Jota virüs nedeniyle yok. Orta saha Roque Mesa cezalı.

Valladolid Kral kupası'nın da olduğu bu yoğun dönemde sakatlar ve hastalık nedeniyle kısıtlı bir kadroyla sahaya çıkmak zorunda kalıyor. Elche karşısında oynatabildiği iki orta saha oyuncusu Fede ve Roque Mesa'yı da kaybettiler. Elche'ye karşı oynayamayan stoper Bruno dönüyor. Hafta içi kupa mesaisi devam edecek. Levante ile bir kez daha bu sefer kupada karşılaşacaklar.

Levante tarafına bakarsak Paco Lopez'in elinde rakibine göre daha geniş bir kadro var. Çok fazla rotasyon yapmadan 2. maçlarına çıkacaklar. Fakat kenarda Rochina, Bardhi, Malsa, Tono gibi hem defansif hem de ofansif oyuncularla seçenekleri fazla olacak. 

Levante iç sahada yükselen bir performansa sahip. Skor bulmakta zorlanmıyorlar. Bugün de ön alanda bazı isimleri 2. yarıda oyundan düşebilir yine de yedeklerin doğru zamanda maça girmesiyle Valladolid'e göre bir adım önde görüyorum onları. 2-1, 2-0 skorlarına yakınım. Levante kazanır bahsini 6/10 öne koydum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder