Ocak 14, 2021

Real Madrid - Athletic Bilbao İddaa Tahmini 14.01.2021

Real Madrid'te Carvajal, Rodrygo ve Jovic sakat. Bilbao'da sol bek Yuri dışında önemli bir eksik yok. 

Süper Kupa yarı finali Malaga'da oynanıyor. 90 dakikada eşitlik bozulmazsa uzatmalar ve penaltılarla ilerliyoruz. 

Real Madrid'te sağ bekte yine Lucas bekleniyor. Hazard, Benzema ve Asensio üçlüsü ileride yer alacak. Zidane, Hazard'a çok güvense de Belçikalının şu anda takımın ritmini bozabileceğini düşünüyorum. Sakatlığı düzelir düzelmez ilk 11'de yeri garanti bir oyuncu, bu güveni boşa çıkarmamalı bana kalırsa. Hazard'ı doğru dürüst oynarken izlediğimi hatırlamıyorum. 

Bilbao'ya gelirsek Marcelino ile 2. maçlarına çıkacaklar. İlk müsabakaları Barcelona ile erteleme maçıydı. 3-2 kaybettiler. 4-4-2 dönüşümü kolay değil ama hücumda daha üretken bir takım izleyeceğimizi söyleyebilirim. Hücum planlarında da farklılıklar göreceğimiz için bazı oyuncuların performansı da yükselecektir. Bugün kritik bölge Muniain ve Lucas'ın eşleşmesi olacaktır. Büyük ihtimalle Muniain o kanattan Real Madrid'i epey zorlar. Yine aynı şekilde Hazard ve Mendy kanadına karşı Capa ve De Marcos çizgiyi kullanarak tehlikeler yaratır. Diğer yandan Bilbao'nun zayıf noktası stoper Nunez olur. Yeray iyileşti ama ilk 11'de riske edilmeyebilir. Marcelino, Nunez ile devam edecek. Nunez zamanlama hataları yapabilen bir stoper ve bu çoğu zaman Bilbao'ya pahalıya patlıyor. 

Real'e gelirsek Valverde ve Vinicius'un temposuna 2. yarıda ihtiyaç duyacaklardır. 2-1, 2-2 skorlarına yakınım. Gol var bahsini 7/10 öne koyarım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder