Ocak 16, 2021

Kral Kupası Son 16 Turu Cumartesi 16.01.2021

 ALMERİA-ALAVES

2. lig takımları lig maçlarını önümüzdeki hafta sonu oynarken, La Liga takımları salı, çarşamba ve perşembe günü lige başlıyor. Alaves, salı günü Sevilla’yı konuk edeceği için as kadrosunu kullanmaz. İki ekibin de forvetlerini beğeniyorum. ‘KG var’ değerli.

VALLECANO-ELCHE

Andoni Iraola’nın yönetimindeki Mirandes geçen sezon yarı finale çıkmıştı. Iraola Kral Kupası’na önem veren bir teknik adam Vallecano ile de bu başarıyı tekrar etmek isteyecektir. Elche salı günü Valladolid ile ölüm kalım maçına çıkıyor. Ev sahibi kazanır.

GİRONA-CADİZ

Francisco’nun ekibi Girona çoğu zaman ligde de tıkanan ve sert ekiplere açamayan bir takım. İspanyol menajerin sistemi de çoğu zaman tartışılıyor. Cadiz ligde az şans bulan oyuncuları ile sahaya çıkacaktır. Tempolu bir maç olmaz. Devrede beraberlik denenebilir.

FUENLABRADA-LEVANTE

Fuenlabrada Segunda’nın orta sıra takımlarından. Sandoval, kupada 2. kadrosunu kullanmayı tercih ediyor. Levante bu sezon sakatların da etkisiyle geniş bir rotasyona sahip değil. Her iki takım adına da net gol şansları beklemiyorum. 2.5 altı değerlendirilmeli.

LEGANES-SEVİLLA 

Lluis Marti yönetimindeki Leganes’in La Liga’da oynamış oyunculardan kurulu geniş ve tecrübeli bir kadrosu var. Bu maç için önemli soru Madrid ekibinin as takımını mı kullanacağı, bence bu ihtimal var. Sevilla’nın yedekleri de kaliteli. ‘KG var’ denenmeli.

P.DEPORTİVA-VALLADOLİD

Ada takımı Deportiva, 3. lig’de Villarreal ve Levante’nin B takımları ile aynı grupta oynuyor. 9 maçta sadece 8 puan alabildiler. Valladolid yedeklerinin kalitesiyle gol bulmakta zorlanmaz. Deplasman ekibi 1 ya da 2 golle turu geçer. Valladolid yazılmalı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder