Ocak 25, 2021

Athletic Bilbao - Getafe İddaa Tahmini 25.01.2021

Bilbao'da stoper İnigo Martinez ve sol bek Yuri yok. Getafe'de kadro açıklanmadı. Cucho ve Enes'in sakatlıkları sürüyor. 

Athletic Bilbao yeni teknik direktörü ile devleri dize getirip Süper Kupa'yı aldı. Kral Kupası'nda da zor da olsa tur atladılar. Moraller yerinde ama bu tür maçların ardından tek sorun konsantrasyon olabilir. Bugün 3 puanı daha fazla isteyen taraf olacaklar. 

Getafe ise Elche ve Huesca'yı yeni oyuncularının katkısıyla geçti. Huesca maçı biraz daha zorlu geçse de defans kilidini açmayı başardılar. Şimdi karşılarında daha yaratıcı bir ekip olacak ve bu sezon Getafe'nin yaratıcı takımlar karşısında istediği savunma direncini gösteremediğini biliyoruz. 

Bilbao açısından kritik bölge savunmanın ortası. Yeray ve İnigo ikilisinin güvenilirliliği İnigo yokken Nunez ile sarsılıyor. Getafe'ye özellikle merkezde bazı pozisyonlar verebilirler. Diğer yandan İnaki, Muniain, Raul ve De Marcos dörtlüsü hem Real Madrid hem de Barcelona maçlarında pozisyon üretmekte zorlanmadı. Ev sahibinin baskın olacağı bir maç izleriz. Getafe de bazı net pozisyonlara girebilir. Erken bahsim KG var seçimiydi. Getafe'nin skor bulması konusunda biraz tereddütüm var. Her ne kadar iki kolay rakibe karşı kazansa da Madrid ekibini Bilbao seviyesinde görmüyorum. 2-0 ya da 2-1 skorlarına yakınım. Bilbao kazanır bahsini 6/10 öne koydum. Az da olsa beraberlik ihtimali olduğu için stake'yim yüksek değil.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder