Ocak 30, 2021

Eibar - Sevilla İddaa Tahmini 30.01.2021

Eibar'da önemli bir eksik yok. Sevilla'da yedek orta saha Gudelj cezalı. Oscar sakat. 

İki takım da en iyi kadroları ile sahada olacak. Sevilla çarşmaba günü kupa maçında Kounde, Acuna, Navas, Suso ve Jordan'ı 60 dakika, Rakitic'i 90 dakika sahada tuttu. Kaleci Bono da ilk 11'de yer almıştı. Eibar ise önceki turda elendiği için hafta içini kupada maç yapmadan geçirdi. 

Sezon başında kendi sahasında üretkenlikte zorlanan bir Eibar izliyorduk, buna rağmen deplasmanda topladıkları puanlar ile ayakta kaldılar. Son 1 aylık dönemde ise iç sahada Real Madrid, Atletico Madrid ve Granada'yı ağırladılar. Ligin üst sırasındaki bu 3 takıma karşı boyun eğmeden futbollarını oynamayı başardılar. 3 maçta da gol attılar sadece Granada'yı yenebildiler. Buna rağmen Atletico maçında puan da alabilecek bir futbol ortaya koydular. Bugün de puana yaklaşan bir Eibar göreceğiz. Oyunu dengede tutmayı başarırlar. Sevilla'dan kiralık olan Eibar'ın en iyi oyuncusu Bryan Gil de kendisini en iyi şekilde gösterecektir. 

Sevilla'da El Nesyri'nin formu göz kamaştırıcı. Bugün 2. bölümde De Jong'un da katkısını görebiliriz. Hafta içi as kadro 60 dakika da olsa Lopetegui tarafından kullanıldı. Eibar kondisyonu iyi olan ve yüksek tempolara çıkabilen bir takım. Özellikle Acuna ve Navas ikilisi kupa maçının yorgunluğunu 2. bölümde hissedebilir. Bu da Sevilla açısından kritik olacaktır. 1.85 orandan KG var bahsini değerli görüyorum. 7/10 oynanabilir. 1-1, 2-1 skorlarına yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder